Communiceer je prijzen met NETTOBIJDRAGE

Maar liefst 50% van de ouders vindt de kinderopvang te duur. Dat is niet raar ook als je kijkt naar de bruto tarieven van de dienstverlening. Gemiddeld kost een kinderdagverblijf in 2020 € 8,17 per uur. Bij afname van twee dagen komt dit uit op € 778,87 per maand. Dit is ook veel geld, maar de ouders krijgen veel geld terug van de belastingdienst. Daarom wordt het tijd om je tarieven in NETTOBIJDRAGE te communiceren aan jouw (potentiële) klanten.

Jouw (potentiële) klanten stellen communicatie in netto tarieven zeer op prijs. Je krijgt geen vragen meer over je tarieven, wat veel tijd bespaart. Daarnaast is het een professionele manier van communicatie. Je informeert je klanten volledig over jouw tarieven. Binnen 20 seconden weten ze exact wat jouw dienstverlening kost en kunnen ze direct een rondleiding aanvragen of inschrijven.

Voor iedere organisatie betaalbaar

NETTOBIJDRAGE is voor iedere organisatie betaalbaar. Wij berekenen onze tarieven namelijk niet op aantal vestigingen of prijsstructuren, maar naar het aantal kindplaatsen wat je aanbiedt. Hierdoor is de rekentool voor iedere organisatie financieel haalbaar, van klein tot groot.

Geschikt voor kinderdagverblijf, BSO en peuteropvang

Alle modules zijn

De juist informatie met NETTOBIJDRAGE

Zorg dat je voor dit jaar alle essentiële informatie voorhanden hebt met NETTOBIJDRAGE. In de MANAGEMENT MODULE kan je binnen 30 seconden de NETTO gevolgen inzien van alle inkomensklassen van je voorgenomen prijsstijging van het jaar 2020 versus 2019. Zo weet je dus snel hoe jouw ouders in de portemonnee worden geraakt door jouw (voorgenomen) prijsstijging. Dit bied je de mogelijkheid tot helder communiceren met jouw ouders.

Communicatie met de oudercommissie

Heb je eenmaal je tarieven vastgesteld voor 2020, dan moet je deze overleggen met de oudercommissie. Niet dat zij een beslissende stem hebben, maar het is natuurlijk fijn als je op goed voet staat met de commissie. Je hebt ze nog voor veel meer zaken nodig dan alleen de financiën. Een goede relatie is het uitgangspunt van een goede samenwerking.

Met de OUDERCOMMISSIE MODULE bied je de oudercommissie inzicht in de NETTOBIJDRAGE van alle inkomensklassen binnen 30 seconden. Hierdoor gaat de discussie niet meer over jouw BRUTO VERKOOPPRIJS, maar over de NETTOBIJDRAGE die ouders
moeten betalen, welke meevalt t.o.v. de bruto tarieven.

Communicatie naar de ouder

Gelukkig is een klant NETTO veel minder geld kwijt aan de kinderopvang. Door de toeslag die zij terugkrijgen vanuit de overheid ontvangt een gezin minimaal 33,3% bij een heel hoog salaris tot 96% bij een laag salaris. Op het tweede kind is de uitkering zelfs minimaal 67,6%. Gelukkig leven we in een sociaal land.

Mail je klanten een simpele link en laat ze binnen 1 minuut berekenen wat hun NETTOBIJDRAGE is. Dit zorgt voor heldere communicatie, voorkomt veel klantenservice contact en onvrede. De module kan zelfs opgeleverd worden in je eigen design met eigen teksten en buttons.

Verhoog je omzet met ca 20%

Wist je dat vrijwel al jouw klanten NETTO meer betalen voor een “minder uren pakket” dan bij afname van een “volledig pakket”. Dit terwijl een kinderopvangorganisatie zo 20% meer omzet kan behalen bij verkoop van een “volledig pakket”.
NETTO is het voor jouw klanten voordeliger om een volledig uren pakket af te nemen tegen een lagere prijs. Zet je klanten daarom over naar een groter pakket met de PAKKETVERGELIJK MODULE 2020. Door de afname van veel meer uren stijgt jouw omzet met ca 20%.

Een klant is veel waard

Aanschaf van NETTOBIJDRAGE is al mogelijk vanaf € 29,00 incl. BTW. De prijs wordt gecalculeerd op basis van het totaal aantal kindplaatsen wat je aanbiedt. Hierdoor zijn de modules voor iedere organisatie betaalbaar.

Bekijk de DEMO en filmpjes

Wanneer je NETTOBIJDRAGE aankoopt informeer jij jezelf, de oudercommissie en je ouders tegen een scherp tarief en ontvangt iedereen inzicht in de prijzen. Bekijk de DEMO van de oudermodules en de filmpjes van de management & oudercommissie module. Mocht je vragen hebben dan kun je ons telefonisch bereiken of met ons chatten. We wensen je veel succes toe met je prijsverhoging.