OVER ONS

Ik ben Jeroen Pernot en samen met Manja heb ik een gezin met twee prachtige kereltjes Boris (8) en Bruno (5). We hebben samen TO BE Kinderopvang opgericht en ik ben ook eigenaar van KDV Online.

KDV Online is een bureau dat websites ontwikkeld specifiek voor de kinderopvangbranche. In 2015 benaderde een klant van KDV Online (dank je wel Anton) zich met de vraag of wij een bruto-netto module konden ontwikkelen. Natuurlijk zijn wij deze voor hem gaan ontwikkelen en momenteel draait deze module bij ca. 50 klanten. In de afgelopen vijf jaar heb ik veel ervaring opgedaan met het ontwikkelen en de complexiteit van rekentools voor de kinderopvangbranche.

Prijsverhoging

In het najaar van 2018 hoorde ik veel van mijn klanten klagen over de enorme prijsstijging (7% tot 20%) die ze moesten doorvoeren. Dat is toch niet te verkopen aan de bestaande klanten? Naast de verhoging van de kinderopvangtoeslag uurprijs zag ik echter ook grote verschillen in de kinderopvangtoeslagtabel van 2019 t.o.v. 2018. Ik vertelde mijn klanten dat het wel mee zal gaan vallen. maar ja hoe communiceer je dit aan je klanten?

Douchen

Toen werd het donderdag 4 oktober en ging de wekker af om 07:00 uur. Ik stond zoals iedere werkdag om 07.10 uur op, ging de hond uitlaten, ontbijt maken en een kop koffie drinken. Daarna ging ik lekker douchen en onder de douche ontstond het idee voor NETTO BIJDRAGE. Wat nu als ik een module maak voor kinderopvangorganisaties waarmee zij hun huidige klanten goed kunnen voorlichten over de NETTO consequenties van de aankomende prijsstijging van 2019? De basis van het idee was dat ik slechts één module hoefde te ontwikkelen waar de hele kinderopvangbranche gebruik van kan maken. Zou dat gaan werken?

Op 18 oktober gingen we live met NETTO BIJDRAGE met de prijsverhogingsmodule en binnen 5 weken mochten we 72 klanten begroeten. Klanten bestelde online en kregen meteen toegang tot de functionaliteit. Dat was een heerlijke douche…

En nu door…

In de eerste week na de lancering merkte ik al snel dat er behoefte bestaat voor NETTO BIJDRAGE. Ik ontving bestellingen kreeg mailtjes met vragen, waarbij de belangrijkste vraag  was; “Hebben jullie ook een module die ik op mijn website kan zetten?” Nou, niet in één module….., maar dit was wel de functionaliteit die ik wil gaan aanbieden.

Vanaf 30 januari 2020 is NETTO BIJDRAGE live gegaan met twee prachtige modules geschikt voor kinderdagverblijven, peuteropvang en buitenschoolse opvang. We bieden deze twee pakketten aan voor een aantrekkelijke prijs. Oriënteer je op onze website en mocht je vragen hebben…. stel ze dan per telefoon (06 – 487 689 41), chat of per email.

Met inspirerende groet,

Jeroen Pernot

Jeroen Pernot
Jeroen PernotEigenaar